Digital närvarolista
Publicerat 2018-01-12

Nyhet

Uttagningen klar: här är banden vi skickar till House of Metal 2018

Även detta år samarbetar vi med Norrlands bästa metalfestival och ger band möjlighet att stå på en grym scen för en hungrig publik! Trettio stycken band anmälde sitt intresse, och nu är bokningsgruppen på House of Metal klara med urvalsprocessen, som de gjort i samarbete med SV Musik!

Här nedan är beskedet med klara band från festivalen. Grattis till alla band!

Bleeding Utopia

BLEEDING UTOPIA är ett band från Västerås som håller flamman för svensk melodisk dödsmetal vid liv. Bandet har sedan starten 2009 släppt 2 fullängdare samt hunnit vara ute i världen och turnera med band som bl.a. Broken Hope, Internal Bleeding, This Ending och Ablaze My Sorrow.

Web: www.bleedingutopia.com
Facebook: www.facebook.com/BleedingUtopia/
Spotify: open.spotify.com/artist/2NsxXS0a8HUhGExzcKqw4n
Video: youtu.be/ImyddS3XvfU

Shiver

SHIVER bildades 2016 och har sedan dess etablerat sig som starkt tillskott till Umeås tyngre scen. Nedstämt och långsamt levererar de tung musik.

Web: shiver698.webnode.se
Facebook: www.facebook.com/shiverumea
Spotify: open.spotify.com/artist/11LWLV7mwis1mYESqX8FPD
Video: youtu.be/mNgbY7Y9Cnw

Enemy Inside

ENEMY INSIDE är ett soloprojekt av Ivan Castro som startade i juni 2017. Tillsammans med Mariel Törne kunde de göra klara de 2 första låtarna. Musiken är en kombination av den metal Ivan älskar, lite Melodisk Death Metal, lite Thrash, lite Groovy! Enemy Inside leverar hård metal helt enkelt.
Influenser i Enemy Insides musik kommer från Pantera, Arch Enemy, Amon Amarth, Metallica, Slayer, etc. Det här är bara början. Enemy Inside är här för att erövra världen och debutgiget blir på HOM 2018!

Facebook: www.facebook.com/EnemyInsideSweden
Spotify: open.spotify.com/artist/3pkzS9AmZqSOCYXIphb74u
Video: youtu.be/34BwvbxMHjM