Digital närvarolista
Publicerat 2020-02-13

Spela live

Band sökes till Festival of the Midnight Sun 2020

Vill ni spela på Festival of the Midnight Sun i Linköping? Läs vidare och anmäl er på formuläret längst ned på sidan!

Festival of the Midnight Sun arrangerades 1970 för första gången i Mantorp utanför Linköping. Det var ett så stort misslyckandes att det tog runt 10 år innan Sverige fick ett riktigt försök på en festivalsatsning igen. 2019 arrangerades festivalen för 2:a gången vilket denna gång var en braksuccé. Och nu i år, den 28-29 Augusti 2020, så arrangeras festivalen för tredje gången – som vanligt med ett starkt fokus på rockbaserad pop, psykedelia och retro-doftande musik.

Festivalen var när den arrangerades 2019 ett av årets största utropstecken i den svenska festivalsommaren. Med stort fokus på känsla, genuina upplevelser och hjärta återvänder festivalen 2020 och pågår under två dagar. Platsen för festivalen detta år är vid Kulturcentrumet Skylten i Linköping.

Festival of the Midnight Sun samarbetar med Studieförbund i samverkan – Linköping som består av musikverksamheterna inom Sensus, Studiefrämjandet, Bilda och Studieförbundet Vuxenskolan. Vi kommer ha två platser var per studieförbund med ett lokalt och ett nationellt intag.

OBS: Om ni spelar metal, hårdrock eller hiphop så kanske detta inte är för er.

 

 

Shares 0