Digital närvarolista
Publicerat 2020-02-17

Spela live

Band sökes till Nordic Live i Danmark och Sverige

Nu söker vi band och artister till Nordic Live på Stengade i Köpenhamn och Nordic Live på HPKSM i Göteborg.

Resa, boende och mat ingår. Ni kan välja att anmäla ert intresse till en av spelningarna eller båda spelningarna.

Plats: Stengade, Köpenhamn
Tid: den 15 maj 2020 OBS: framskjutet pga coronapandemin. Vi återkommer med nytt datum!

Plats: HPKSM, Göteborg
Tis: den 16 maj 2020 OBS: framskjutet pga coronapandemin. Vi återkommer med nytt datum!

Nordic Live är vår klubb som korsar gränserna mellan grannländerna och dyker upp på spelställen i Norge, Danmark, Finland och Sverige. Varje klubbkväll för vi samman artister och musikälskare från olika länder. Nu återvänder vi till Danmark för en showcasekväll där vi presenterar två svenska och två danska band.

Anmäl ert intresse här: