Digital närvarolista

Nordic Live

Nordic Live är vår livemusikklubb som korsar gränserna mellan våra grannländer och dyker upp på spelställen i Norge, Danmark, Finland och Sverige. Varje klubbkväll för vi samman artister och musikälskare från olika länder.

Alla band som har studiecirkel hos oss på SV kan anmäla sitt intresse till att spela när det är dags för en ny Nordic Live-kväll.

KOMMANDE SPELNINGAR:

1 dec 2018: Oslo @ Cafe Mono. Anmäl ert intresse här!

8 dec 2018: Göteborg @ Studio HPKSM. Anmäl ert intresse här!

TIDIGARE SPELNINGAR

10 mars 2018:  Oslo @ Cafe Mono (Live: Woodsfolk [SE], Aja Buff [SE], The Largo [NO])

15 feb 2017: Stockholm @ Bar Brooklyn (Live: Falken [SE], Level & Tyson [NO])

5 nov 2016:  Oslo @ Cafe Mono (Live: Jordskred [SE], The Stomping Academy [SE], Orsak:oslo [NO])

27 feb 2016: Helsingfors @ Bar Loose (Live: Lava Bangs [SE], Birdflipper [SE], Otherhood [FI], Involvers [FI])

24 okt 2015: Köpenhamn @ Loppen (Live: The Living First [SE], The Commotion [SE], The Yeah Force [DK])

Nordic Live - show posters

SPELA PÅ NORDIC LIVE

Nordic Live är en inkluderande musikscen där artisten är i fokus.

Kriterier som vi tittar på när väljer ut band till Nordic Live:

• Inkludering & mångfald
• Ålder
• Genre: beroende på spelställe kommer vi fram till ett tema tillsammans med den lokala arrangören.
• Utlandsvana: de band som inte varit utomlands så mycket vill vi helst ge möjlighet att spela.
• Up and coming: vi vill boka band som är i starten av sina karriärer och inte är signade på stora skivbolag.

Vem bestämmer?
SVs nationella arbetsgrupp för musik tillsammans med den lokala arrangören/bokaren. Den lokala arrangören/spelstället har sista ordet.

VILLKOR FOR BAND SOM SPELAR:

• Varje band får ersättning för resa: upp till 1500 kr per bandmedlem beroende på resesätt.
• Banden bokar själva sina resor och ansvarar för att vara på plats i tid för soundcheck.
• Boende och mat (middag innan spelning) ingår utan kostnad för bandet. Detta bokas av SV
• Bandmedlemmarna ska vara 18 år eller äldre.
• Bandet ska ha studiecirkel hos oss på SV (Studieförbundet Vuxenskolan).

Om ni inte redan samarbetar med SV så kan ni starta studiecirkel genom att maila hej@svmusik.se. Det kostar ingenting att starta en studiecirkel.

VÄNNER

Klubben drivs i samarbete med bokningsbolag, spelställen och arrangörer från våra Nordiska länder. Utan dem hade inte Nordic Live varit möjligt:

Danmark: 3rd Tsunami Agency
Finland: Fullsteam Agency