För dig som tycker om musik och vill utvecklas

Vi erbjuder följande stöd till dig som har studiecirkel hos oss på SV:
Replokaler

Vi har runt 600 replokaler samt ett gäng musikhus utspridda över landet. Klicka här för att hitta en replokal nära dig.

Spela live på festival, klubb och utanför Sverige!

Vi vill att de som samarbetar med oss får en bra möjlighet att spela live! Därför samarbetar vi med musikfestivaler som House of Metal och Skogsröjet, arrangerar egna livespelningar och har en klubb utanför Sveriges gränser: Nordic Live huserar i Norge, Danmark, Sverige och Finland och är vårt sätt att stärka banden mellan de Nordiska länderna via musiken. Om om du har band kan du anmäla ditt intresse till alla vår arrangemang.

Gratis distribution via Spotify

Via oss kan ni göra er musik tillgänglig via tjänster som Spotify, iTunes och Tidal gratis i ett år. Läs mer på vår sida om gratis distribution.

Reseersättning

Vill ni åka och spela på annan ort? Hos oss kan ni söka ekonomiskt stöd för era resekostander.
SV-personal? Klicka här för att fylla i formuläret för resestöd.

SV Musik - några erbjudanden

Rabatt på musikaffärer

Många av våra avdelingar samarbetar med lokala musikaffärer som kan ge dig rabatter och erbjudanden.

Spela in musiken

Vi samarbetar med musikstudios i många städer. Prata med er lokala musikkontakt!

Bli upptäckta

Vi vill lyfta upp och visa musik från den icke-kommersiella sidan av svenskt musikliv. Därför driver vi musikmagasinet The Tube där vi intervjuar band, skriver reportage och presenterar ny musik. Har ert band ny musik på gång, ny musikvideo eller något annat som ni vill berätta om? Tipsa redaktionen om ert band så kan ni få synas och höras på thetube.se. Maila hej[ at ]thetube.se!

The Tube rapporterar om alternativ musik

Tryck upp merch

Kanske vill ni sälja kläder, tygpåsar, pins och liknande på konserter? Vi samarbetar med tryckerier för att ge er rabatt. Prata med din kontakt på SV för att utnyttja rabatten.

CD- och vinylpressning

Via oss får ni rabatt när ni trycker upp CD, Vinyl eller DVD samt om ni mastrar er musik via Dicentia.

Kurser, workshops och clinics

Vi arrangerar musikkurser med ämnen som intresserar musiker.

Lokala erbjudanden

Eftersom varje avdelning har sina egna unika samarbeten med lokala musikaffärer och andra parter så kontaktar du en av våra musikansvariga på din ort för att ta reda på vad som erbjuds där du bor.

Börja samarbeta med oss

För att börja samarbeta med oss så startar man en studiecirkel. Fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi dig. Du kan även kontakta oss på din ort.