Digital närvarolista
Publicerat 2021-05-31

Kurser & workshops

Gratis workshop: livestreama!

Livestreamen är här för att stanna! I den här workshopen lägger vi (delvis) frågan om utrustning och teknik åt sidan och dyker in i intressanta koncept och kreativa sätt att livestreama på. Hur når jag ut bredare och hur gör jag livestreams som folk vill titta på? Studieförbundet Vuxenskolan och Musikcentrum Syd arrangerar nu den andra GRATIS workshopen på temat Livestream

ANMÄL DIG HÄR:
https://forms.office.com/r/SRNfeiA0NN

Workshopen är uppdelat i två pass:
I pass 1 med Carolina Wiehe Welroos går vi igenom grunderna kring strategi och koncept och tänk kring sociala plattformar när du planerar din livestream.

I pass 2 med Marcus Bader går vi igenom vilken utrustning du behöver för att spela in bra ljud och bild. Vi går igenom programvaran OBS samt hur vi garderar oss mot tekniskt haveri – går det en?

Vi delar erfarenheter och diskuterar olika upplägg och metoder för att hjälpa dig att ta ditt streaming-musik projekt till nästa nivå. Det finns även möjlighet att bolla idéer och att få handledning kring specifika projekt.

FÖR VEM?
Workshopen riktar sig till dig som skriver egen musik, spelar i band, eller är professionell musiker. Inga förkunskaper krävs, men vi ser gärna att du är beredd på att dela med dig av dina egna erfarenheter och kunskap.

HUR?
Workshopen har ett begränsat antal platser och är gratis för dig som deltar. Om du anmäler dig utan att delta i workshopen debiteras du på en avbokningsavgift på 300:- eftersom vi vill försäkra oss om att alla platser utnyttjas.

ANMÄL DIG HÄR:
https://forms.office.com/r/SRNfeiA0NN

FRÅGOR?
Kontakta gärna Sanna Martin, sanna.martin@sv.se

Workshopen är ett samarbete mellan:
Studieförbundet Vuxenskolan och Musikcentrum Syd.

Shares 0