Digital närvarolista
Spela live

Band sökes till Nordic Live i Oslo den 10 mars

Vår ambulerande livemusikklubb Nordic Live åker vidare! Efter succen på Café Mono i centrala Oslo förra året så återvänder vi nu för ny klubbkväll.

Vi söker nu därför er band som vill spela i Norge och vars musik befinner sig inom genrerna pop, rock, indie, surf, experimentellt, alternativ rock, psykedelisk rock och liknande. Anmäl ert band längst ned på denna sida eller på www.nordic-live.se.

Nordic Live är en inkluderande musikscen där artisten är i fokus.

Kriterier som vi tittar på när väljer ut band till Nordic Live:

• Inkludering & mångfald
• Ålder
• Genre: beroende på spelställe kommer vi fram till ett tema tillsammans med den lokala arrangören.
• Utlandsvana: de band som inte varit utomlands så mycket vill vi helst ge möjlighet att spela.
• Up and coming: vi vill boka band som är i starten av sina karriärer och inte är signade på stora skivbolag.

Vem bestämmer?
SVs nationella arbetsgrupp för musik tillsammans med den lokala arrangören/bokaren. Den lokala arrangören/spelstället har sista ordet.

Villkor för band som spelar:

• Varje band får ersättning för resa: upp till 1500 kr per bandmedlem beroende på resesätt.
• Banden bokar själva sina resor och ansvarar för att vara på plats i tid för soundcheck.
• Boende och mat (middag innan spelning) ingår utan kostnad för bandet. Detta bokas av SV
• Bandmedlemmarna ska vara 18 år eller äldre.
• Bandet ska ha studiecirkel hos SV (Studieförbundet Vuxenskolan).

Om ni inte redan samarbetar med SV så kan ni starta studiecirkel genom att maila hej@svmusik.se eller via vårt formulär.

Anmälan (sista anmälningsdag 20 december):